N

Samen met je gezin

N

Persoonlijk

N

Directe impact

N

Keuze omvang gift

Laatste nieuws over Families voor Families

Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws over Families voor Families van SOS Kinderdorpen. Op deze pagina plaatsen wij updates, foto’s en video’s van de SOS projecten. Daarnaast worden hier mediaberichten, testimonials en Families voor Families evenementen gedeeld.

Families voor Families diner 2018

Afgelopen november was het Families voor Families diner, waarbij deze editie de familiewaarden centraal stonden. De aanwezige families speelden het SOS familiewaardenspel, een mooie manier om samen je familiewaarden te definiëren. Vervolgens lichtte de directeur van...

Lees meer

Video: een bijzondere avond met Families voor Families

Op dinsdag 10 oktober vond het Families voor Families diner plaats in Libanees restaurant Cedars. Onder begeleiding van Libanese en Syrische koks bereidden we met elkaar een traditioneel Libanees diner. Het was een bijzondere avond waarbij de Syrische vluchtelingencrisis centraal stond. Bekijk hier de video om een impressie van de avond te krijgen.

Lees meer

Foto’s Families voor Families diner 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober vond het Families voor Families diner plaats in Libanees restaurant Cedars. Onder begeleiding van Libanese en Syrische koks bereidden we met elkaar een traditioneel Libanees diner. Het was een bijzondere avond waarbij de Syrische vluchtelingencrisis centraal stond. Bekijk hier de foto’s.

Lees meer

‘Tsjaad heeft mijn hart gestolen’- Daan Meurer

"In 2014 bezocht ik het kinderdorp N’Djamena, waar we met kinderen voetbalde, danste en zelfs even met ze in de klas mochten zitten. Ondanks de extreme armoede blijven de mensen in Tsjaad zo positief! Met de ambitieuze jongeren spraken we over hun dromen; ze willen...

Lees meer

Wij zijn geïnspireerd!

En willen met ons gezin een familie helpen. Graag ontvangen wij meer informatie.

Ja, wij willen meer informatie